E.ON regisztrált villanyszerelés


Teljeskörű helyszíni ügyintézés!

Önnek nem kell sehová menie, Mi keressük fel Önt az otthonában,

előre egyeztetett időpontban és meghatalmazása birtokában,

elintézzük az E.ON-nal kapcsolatos ügyeit.


- új mérő órák igénylése,
- meglévő mérés átalakítása,
    - szabványosítás,
    - teljesítmény bővítés
-Plomba bontási engedély
- elvitt, leszerelt mérőórák ügyintézése
- meglévő elavult mérő felújítása
- HMKE helyszíni felülvizsgálat, 
   készre  jelentés elkészítése.

E.ON regisztrált villanyszerelés, villamos biztonságtechnika.

A villamos mérőhelyek (villanyórák) és lakáselosztók karbantartása felújítása a tulajdonosok feladata.

A villamos mérőszekrények, elosztók is igénylik a törődést. Egy 20 éves villamos mérés vagy elosztó tábla már nem felel meg a mai kihívásoknak. A régi elavult kismegszakítók esetleg porcelán biztosítékok nem fogják megvédeni villamos fogyasztóit, mert egyszerűen nem is veszik észre, ha baj van. A kis teljesítményű fogyasztóknak (mobiltelefon töltő.. stb.) kicsi a zárlati árama is, és ezeket a kis zárlati áramokat a régi biztosítékok egyszerűen fogyasztásnak hiszik ezért nem is kapcsolnak le.

Ahogy a technika fejlődik és lecserélünk berendezéseket (tv, mikró, mosógép, gázkazán) úgy fejlődik a villamos ipar is, ahol egyre korszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb villamos védelmi eszközök állnak a rendelkezésünkre, amelyekkel megvédhetjük nagy értékű berendezéseinket a zárlattól, túlfeszültségtől. Munkáink során, sűrűn találkozunk szétégett villamos kötésekkel, lelazult, elszenesedett csatlakozásokkal, leolvadt konnektorokkal. A villamos felújítás egy régi ingatlan esetében, már elengedhetetlen, aki nem fejleszti otthona villamos hálózatát, az kockáztat.


Amennyiben a fent felsoroltak közül, csak egy dolog is érvényes az Ön ingatlanára, akkor mindenképen forduljon villanyszerelőhöz.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.